Επιστολή αναγνώστη/-ριας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ!

Αναγνώστης/-ρια μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια παρότι δεν υπογράφεται, πρώτον γιατί αν και διαφωνούμε σε γενικές γραμμές με το περιεχόμενό της ίσως έχει δίκιο σε κάποιο μικρό βαθμό και δεύτερον για να αποδείξουμε ότι το Ν.Π. δεν ταυτίζεται σε απόλυτο βαθμό με τη δημοτική κίνηση «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης» και διατηρεί την αυτονομία του και είναι ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης όλων των δημοτών.
Η επιστολή του/-ης αναγνώστη/-ριας:

Κυρίες, κύριοι διαχειριστές του Ν.Π..,
σας διαβάζω συχνά και δέχομαι ότι είστε μαχητικοί και υπερασπίζεστε με πάθος τα συμφέροντα των δημοτών. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν κάνει το ίδιο και η δημοτική παράταξη που στηρίζετε. Που ήταν το καλοκαίρι, ο επικεφαλής και οι δημοτικοί της σύμβουλοι; Ξέχασαν την υποχρέωσή τους να κάνουν αντιπολίτευση και άφησαν τα στελέχη της δημοτικής αρχής να αλωνίζουν και να κάνουν ότι θέλουν;
Δεν υπολογίζουν τίποτε, δεν φοβούνται τίποτε γιατί ακόμη και στελέχη της αντιπολίτευσης τα έχουν βρει με την δημοτική αρχή κάνοντας μικροεξυπηρετήσεις σε φίλους και εξασφαλίζοντας ευνοϊκή μεταχείριση σε συγγενείς ή φίλους τους (δημότες και υπαλλήλους).
Τα πράγματα πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο στο Δήμο μας και η δημοτική παράταξη που στηρίζετε δεν βρήκε μια λέξη για ένα και πλέον μήνα να ψελλίσει, αφήνοντας μόνο του τον Καψάλη και τους συνεργάτες του να κάνουν παιχνίδι.
Μπάχαλο παντού αλλά πιο μπάχαλο η αντιπολίτευση.
Ευχαριστώ και ελπίζω να τολμήσετε να δημοσιεύσετε το γράμμα μου.

--Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην σελίδα Νέο Πωγώνι--