Αναμένοντας την μεγάλη είδηση της εβδομάδας

Αναμένοντας την μεγάλη είδηση της εβδομάδας που θα είναι η μεταγραφή ενός ακόμη ποδοσφαιριστή,επιθετικού όπως λέγεται, περιφερειακού μάλιστα που θα μπορεί να παίζει και από τις δυο πλευρές, η ζωή συνεχίζεται και η ομάδα ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μια έναρξη που φαίνεται πως θα είναι στις 10 – 11 του Σεπτεμβρίου χωρίς όμως να είναι γνωστό ποιά αγωνιστική θα διεξαχθεί (η πρώτη ή τρίτη) κάτι που αναμένεται να αποφασίσει η Λίγκα στις 31 Αυγούστου.

-Η προπόνηση έγινε με αρκετές απουσίες,με τον τραυματισμό του Καρανίκα να φαίνεται πιο σοβαρός καθώς στον φιλικό αγώνα με τη Λάρισα τραυματίστηκε και το αποτέλεσμα των εξετάσεων έδειξε διάστρεμμα και πιθανόν να μην είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της περιόδου.

-Στα θετικά η επιστροφή Νικολιά μετά από ένα μήνα στις προπονήσεις.

-Ο Αντι Λίλα θα λείψει με την Εθνική Αλβανίας για τους αγώνες που θα δώσει αυτές τις μέρες. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο φιλικό με το Μαρόκο και στις 5 Σεπτεμβρίου στο παιχνίδι με τα Σκόπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

-Τέλος να αναφέρουμε για το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΠΑΣ στο φιλικό με τη Λάρισα και που έκανε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα και έλεγε: Πρόεδροι μαφιόζοι,τσάτσοι οπαδοί,έκατσαν στο σβέρκο μας ,χαλάν την Κυριακή.

-Να θυμίσουμε ότι ανάλογου περιεχομένου πανό είχαν σηκώσει και πριν μερικά χρόνια που και πάλι είχε κάνει αίσθηση καθώς οι νεαροί φίλαθλοι του ΠΑΣ περιγράφουν με όμορφο και έξυπνο τρόπο την ζοφερή κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου