Καλωσόρισμα του ΔΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της Ιερομνήμης,

Μία νέα σελίδα ανοίγει σήμερα για την Αδελφότητα της Ιερομνήμης και τους απανταχού Γερομάτες και φίλους του μικρού, πλην όμως όμορφου, χωριού μας. Μετά από επίπονες προσπάθειες του Δ.Σ., αλλά κυρίως χάρη στο μεράκι και τη διάθεση για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών από κάποιους νεαρούς της Ιερομνήμης, στήθηκε η παρούσα ιστοσελίδα. Φιλοδοξεί δε να αποτελέσει τον βασικό δίαυλο επικοινωνίας της Αδελφότητάς μας με τους συγχωριανούς και φίλους της και, κυρίως, με τους νέους, τους οποίους προσδοκούμε να προσεγγίσουμε με απώτερο σκοπό να έρθουν πιο κοντά στις ρίζες τους.
Από αυτό εδώ το βήμα της σύγχρονης επικοινωνίας δεσμευόμαστε να εξετάσουμε με την δέουσα προσοχή και να υιοθετήσουμε, στο μέτρο του δυνατού, τις ιδέες και προτάσεις που θα μας υποβάλλει, μεμονωμένα ή από κοινού, η νεολαία της Ιερομνήμης και θα στοχεύουν στην ενεργοποίηση και κοινωνική συστράτευσή της, για το καλό του χωριού μας.
Πιστεύουμε πως είναι σημαδιακό που η λειτουργία της ιστοσελίδας συμπίπτει με την εκατοστή επέτειο από την ίδρυση της Αδελφότητας, αφού έτσι αποδεικνύεται πως η Ιερομνήμη εκτός από το λαμπρό παρελθόν της, βαδίζει πάνω σ' ένα εξίσου ελπιδοφόρο μέλλον. Ένα μέλλον που στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή ΟΛΩΝ των Γεροματών.
Σας καλούμε λοιπόν να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας και να μην διστάζετε να μας στέλνετε τις ιδέες, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Καλή αρχή, στη νέα εποχή!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αδελφότητας Ιερομνημιτών